Het bestuur


Bestuur 2017 – 2018

Het bestuur van N.C.S.V. Dr. Nico Muller bestaat dit jaar uit de volgende vijf leden:
_DSC0274

v.l.n.r. Deborah Vermeulen – Rebecca Neisingh – Nihal Kök – Remy van der Hoek – Karlijn Foolen 

Nihal Kök
Voorzitter

_DSC0102

Ik ben Nihal Kök, 26 jaar en volg momenteel de master Burgerlijk recht met een aanvulling van strafrechtelijke vakken. Na een jaar actief lid te zijn geweest binnen de Activiteitencommissie van N.C.S.V. Dr. Nico Muller, wilde ik mijn strafrechtelijke ambities nog meer binnen deze vereniging tot uiting brengen. Dat is de reden dat ik dit collegejaar de voorzittersfunctie van N.C.S.V. Dr. Nico Muller op mij heb genomen. Ik heb er vertrouwen in dat wij (mijn medebestuursgenoten, alle belangstellenden en ik) er samen een geweldig en leerzaam jaar van zullen maken. Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten, graag tot dan!

Rebecca Neisingh
Secretaris (tevens voorzitter Strafbladcommissie)

_DSC0190

Mijn naam is Rebecca Neisingh. Ik ben 22 jaar en ben momenteel bezig met mijn vierde bachelor jaar. Hierna wil ik een strafrecht master gaan doen. Sinds 2015 ben ik lid van N.C.S.V Dr. Nico Muller en voel me er helemaal thuis. In 2016 heb ik mede de reis naar Rome georganiseerd en dit jaar is het tijd voor een tree hoger op de ladder; bestuur. Ik hoop mijn steentje aan deze prachtige vereniging bij te kunnen dragen en er een mooi jaar van te maken. Ik heb er zin in!

Remy van der Hoek
Penningmeester (tevens voorzitter Reiscommissie)

_DSC0135

Mijn naam is Remy van der Hoek en ik ben 20 jaar oud. Momenteel ben ik derdejaars bachelorstudent Nederlands recht. Na één jaar betrokken te zijn bij N.C.S.V. Dr. Nico Muller in de Activiteitencommissie, wilde ik graag een groter deel uitmaken van de vereniging. Dit collegejaar ben ik dan ook penningmeester van de vereniging en zal ik met de reiscommissie een prachtreis organiseren. Ik hoop je snel terug te zien tijdens een van onze activiteiten en wellicht wel in de meivakantie op studiereis!

Karlijn Foolen
Algemeen Bestuurslid (tevens voorzitter Activiteitencommissie)

_DSC0184

Hoi! Mijn naam is Karlijn Foolen en ik ben 23 jaar oud. Na een kleine omzwerving ben ik het tweede semester van het afgelopen jaar begonnen aan de master Strafrecht. Dit verklaart meteen waarom ik pas relatief laat met N.C.S.V. Dr. Nico Muller in aanraking ben gekomen: de eerste jaren van mijn studie wist ik nog niet waar mijn interesse lag, waardoor ik me zo breed mogelijk wilde oriënteren. Gedurende de eerste drie jaar ben ik dan ook actief lid geweest bij de algemene studievereniging van onze faculteit. In verschillende commissies heb ik ervaring opgedaan met het organiseren van activiteiten, wat goed van pas komt nu ik aankomend jaar voorzitter van de Activiteitencommissie ben. Samen met mijn medebestuur en commissieleden hoop ik er een mooi jaar van te maken!

Deborah Vermeulen
Algemeen Bestuurslid (tevens voorzitter Sponsor- en PR-commissie)

_DSC0216

Mijn naam is Deborah Vermeulen en ik ben 28 jaren jong. Momenteel volg ik vakken uit het derde bachelorjaar van de studierichting Nederlands recht. Tijdens de studie raakte ik geënthousiasmeerd voor het strafrecht en wilde dan ook graag meer van de praktijk zien. Ik ken N.C.S.V. Dr. Nico Muller als een vereniging die de mogelijkheid geeft om studenten in aanmerking te laten komen met de praktijk. Dit was doorslaggevend om mij in te zetten voor deze studievereniging. Dit collegejaar mag ik de functie als algemeen bestuurslid en tevens voorzitter van de commissie Sponsor & PR voortzetten. Afgelopen studiejaar hebben wij samen iets moois mogen opbouwen voor de vereniging, waaronder een vergrote naamsbekendheid. Wij zijn zeker nog lang niet klaar om veel voor de vereniging te betekenen. Ook dit jaar heb ik er alle vertrouwen in dat wij een prachtig en leerzaam jaar tegemoet zullen komen.