Nieuws


Over anderhalve week zal het Career Event van N.C.S.V. Dr. Nico Muller plaatsvinden. Daarom nog een keer alle informatie op een rijtje voor wie het gemist heeft ☺️

Op vrijdag 20 april komen er vier sprekers langs die werkzaam zijn binnen andere instanties dan waar de meeste studenten meteen aan denken bij het strafrecht. Het thema is dan ook ‘Out of the Toga’. Je kan één of twee rondes bijwonen. Omdat wij in verband met een beperkt aantal plaatsen helaas niet kunnen garanderen dat iedereen de ronde(s) van zijn voorkeur bij kan wonen, moet je bij je aanmelding een zogeheten ‘top 4’ opgeven. De instanties/sprekers die je het liefst wilt bijwonen, zet je op nummer 1 respectievelijk 2. De sprekers waar je minder in geïnteresseerd bent, zet je op nummer 3 en 4.

De sprekers zijn:
- Twee fiscale juristen van de FIOD (o.a. over het programma FIOD Science en het opsporingsonderzoek)
- De heer Fokke de Jong, hoofdinspecteur van de Politieacademie (o.a. over de recherchekundige master)
- Mevrouw Hulscher van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Zij vervangt de heer Lauriks die helaas is verhinderd. Mevrouw Hulscher is tegenwoordig coördinator drugsbeleid, maar heeft al verschillende functies binnen het ministerie bekleed, waaronder die van senior beleidsadviseur.
- De heer Rijkse, juridisch deskundige bij de Raad van de Kinderbescherming.

De dag zal plaatsvinden in het Grotiusgebouw. De inloop is om 13.15. Het evenement begint met een welkomstwoord om 13.45. Om 14.00 en 15.00 beginnen de rondes, deze duren ieder ongeveer 45 minuten. De dag eindigt met het dankwoord en een borrel.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar activiteiten@drnicomuller.nl onder vermelding van je naam, 06-nummer, al dan niet lid en je ‘top 4’!

Let op: aanmelden kan tot en met maandag 16 april, wees er dus snel bij!

Kosten: leden gratis || niet leden €2,50
...

View on Facebook